Lyžiarske stredisko v Litmanovej bude mať celoročné využitie

Litmanovú poznajú obyvatelia východného Slovenska hlavne vďaka dlhoročnej kresťanskej tradícií ako aj lyžiarskemu stredisku Ski Fakľovka, ktoré každoročne láka tisíce lyžiarov. Práve lyžiarske stredisko dostalo v tomto roku druhý dych v podobe nový prevádzkovateľov. Čo táto zmena priniesla a na čo sa môžeme ešte tešiť?

Litmanová resort

Veľkolepý začiatok sezóny

Lyžiarske stredisko dostalo novú značku Litmanová resort, ktorá naznačuje že zmeny k lepšiemu nenastanú len pre lyžiarov, ale Litmanová má ambíciu pritiahnuť širšie spektrum návštevníkov s rôznymi záujmami po celý rok. Tomuto nasvedčuje aj doterajšia zimná sezóna, ktorú Litmanová resort odštartovala vo veľkom, nové snežné delá išli naplno a ideálne počasie prispelo k veľkolepému otvoreniu sezóny. Mimo lyžiarskeho svahu si mohli lyžiari vychutnať aj občerstvenie vo vynovenom bufete.

Bicykle na svahu

Vo februári sme zase mohli vidieť nezvyčajné spojenie. Lyže na svahu vystriedali bicykle. Na svahu vyrástol skok a bicykle lietali nielen po svahu ale aj vo vzduchu. Event prilákal množstvo bikerov aj fanúšikov adrenalínových športov.

Zatiaľ nevieme čo ďalšie môžeme od Litmanová resort čakať, no jedno je jasné. Litmanová sa rozvíja, mení a prináša nové príležitosti.

www.litmanovaresort.sk